Ресторант “Сите българи заедно”

Адрес:
гр. София, ул. "Ген. Столетов" № 37 Тел.: 02/931 51 61
Моб.:0877 677 411- Николай Николов
e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.Тук ще намерите любимите ви традиционни български гозби, приготвени по оригинални български рецепти и поднесени в една изключително естествена и непринудена нашенска обстановка, предразполагаща към добър апетит и истинско българско веселие.

При влизането в ресторанта вие ще видите на стената срещу вас копие на изключителната картина на Димитър Гюдженов, изобразяваща завета на хан Кубрат към неговите синове с легендарния сноп пръчки. Заветът, който днес можем да кажем, че символизира изцяло нашия девиз „Сите българи заедно”. До картината са поставени портретите на двама полузабравени велики български национални герои – прочутия Ангел Войвода и безстрашния капитан Георги Мамарчев.
Патриотичното чувство засилват множество български знамена, поставени навсякъде на подходящи места. Но още повече засилват националната гордост множеството портрети на велики и заслужили български революционни дейци, възрожденци, политически деятели и държавни ръководители, с които са изпълнени стените на ресторанта.
Атмосферата е съвсем непринудена и не изисква никакви специални облекла и тоалети с едно изключение. Винаги в ресторант “Сите българи заедно” идвайте с удобни обувки. Защото българските народни хора са най-голямата магия на ресторанта. В него свирят и пеят музиканти и певци от предаването “Сите българи заедно”. Техните песни вдигат мало и голямо да играят неповторимите български народни танци. В ресторанта се изпълнява само българска народна музика от всички краища на България. Тъй че, освен че ще се нахраните богато, тук в ресторант  “Сите българи заедно” ще имате възможността да попеете и поиграете нашите кръшни български хора. Ако пък ви влече повече висшето майсторство при танците, в ресторанта ще можете да научите и най-сложните хора, изпълнени майсторски от многото професионални танцьори, посещаващи непрекъснато ресторанта. Често в ресторанта гостуват едни от най-изявените български народни певци и музиканти. Всяка вечер в ресторант “Сите българи заедно” е неповторима по своите преживявания. Изключително добре се чувстват и децата, които смело почват да учат хората, умело и внимателно напътствани от всички играещи на хорото.
Заповядайте сите заедно да хапнем и пийнем от даровете на благословената българска земя.
Заповядайте сите заедно да запеем нашите български народни песни.
Заповядайте сите заедно да тропнем нашите най-красиви и неповторими български народни хора.


Ресторант “Сите българи заедно” ви очаква.

  • Безплатен паркинг
  • Wi Fi
  • Приемаме плащане с карти


Никола Григоров