ТВ предаване

Телевизионното предаване “Сите българи заедно” е фолклорно, познавателно и забавно предаване – тип българска народна седянка със следните цели:

  • Да популяризира невероятните български народни песни, изключително атрактивните български хора и старите най-мъдри български народни традиции.

  • Да разкрива истинската история на българския народ и да разобличава фалшификаторите и крадците на нашата история.

  • Да разобличава палачите на българския народ, извършителите на продължаващия и днес геноцид над българите в Сърбия, Гърция и сърбокоминтерновския концлагер Македония.

  • Да разобличава фалшивите приятели на България и да разкрива истинските им замисли чрез автентични документи.

  • Да се бори с всички сили с автентични документи и безспорни доказателства срещу уродливата и гнусна сърбокоминтерновска историческа лъжа - помия македонизма и да разобличава престъпниците – идиоти и малоумници, пропагандиращи тази антибългарска лъжа заедно с техните покровители – лъжехристияни, лицемери и мародери.

  • Да разобличава антибългарските деяния на новоизлюпилите се лъжепатриоти, сърбомани и гъркомани, пропагандиращи в захлас болшевишката национализация и комунистическото задължително гласуване. Да разкрива скритите замисли на всички пишман- патриоти и лъженационалисти, целящи противопоставянето на етносите и религиозните общности у нас в услуга на най-големите исторически врагове на България.

  • Да разобличава пасивността, апатията и лицемерието на съвременните политици и политически партии относно тежкото положение на българите в България и на тези, останали извън държавните граници.

  • Да разобличава всякакви слуги на Сърбия, Гърция и Турция у нас, продаващи и предаващи за жълти стотинки интересите на България.

  • Да се бори за спазването на нормалните човешки права на поробените близо 2 млн. българи в Гърция, Сърбия и сърбокоминтерновския концлагер Македония.

  • Да обединява сите българи заедно в името на благоденствието и благополучието на нашата родина България, независимо от етническия произход, религиозната принадлежност и политическите пристрастия.

Предаването – седянка включва постоянен оркестър, постоянен състав от певци и певици, ансамбъл “Гоце Делчев” с ръководител Асен Павлов, спортен клуб “Амаранд”, танцова формация към 144-то училище “Народни будители”, хумористката Зоя Колева, филологът – проф. Иван Кочев и различни гости – певци, танцьори и специалисти в различни области на науките и обществения живот.

Предаването се излъчва по Нова Българска Телевизия

събота - 20.00 ч - пряко излъчване

неделя - 11.30 ч - повторение
сряда - 11.30 ч -  повторение.


Автор и водещ – Никола Григоров

За връзка с предаването – тел.02/9312257

Адрес за кореспонденция:

София 1000 ул. "Струга" №22