Защо ДПС подкрепя сърбоманската “АТАКА”

Всички познати до сега автентични исторически документи категорично показват, че българският народ в древността е бил известен като изключително организиран, много трудолюбив, невероятно боеспособен, отговорен и много, много мъдър народ. Затова съвсем не е случаен фактът, че въпреки многото исторически повратности и преживени национални трагедии, нашият народ гордо е запазил своето древно име българи, а за държавата си – името на прочутата древна Велика България. И този горд народ – българите, още в най-дълбока древност е осъзнавал и ценял изключително много единството, както сега ние си го казваме:

Да сме сите българи заедно! Не случайно и хан Кубрат е завещал чрез легендарния сноп пръчки на своите синове съкровеното си желание да бъдат винаги сите заедно. Съвсем не е случаен и надписът на Народното събрание: “Съединението прави силата”.

Тези принципи са спазвали всички наши революционери, народни будители, възрожденци и всички български църковни деятели в борбата за пробуждането, просвещаването и извоюването на църковна и политическа независимост на България. Затова са и постигнали своите изключителни успехи в борбата срещу турското и срещу още по-опасното и коварно фанариотско духовно иго.

За голямо съжаление днес всички наши политици, особено управниците, тотално са забравили тези завети. А даже като че ли забравата е направена умишлено в услуга и под диктата на чужди антибългарски сили.

И за още по-голямо съжаление, нашите непримирими вековни врагове никога не забравят, че когато сите българи сме заедно, трудно могат да ни победят и ограбят. Те много добре знаят библейската мъдрост, “че всяко царство, разделено на части една срещу друга, неминуемо ще погине”, и постоянно гледат да я приложат у нас.

Затова днес нашите заклети душмани дават мило и драго да разединят жителите на майка България, да ги насъскат едни срещу други - християни срещу мюсюлмани, българи срещу турци и цигани и обратно, православни срещу католици и т.н.

А за постигане на кавги и разправии враговете на България никога не са се церемонели много, винаги са използвали, използват и сега всички известни от историята начини и средства. Много ефективно нашите върли душмани постоянно, векове наред, са се възползвали от услугите на разни отрепки на обществото – национални продажници и безскрупулни предатели.

В близкото минало, както всички знаем, много умело народът ни е бил разделян на русофили и русофоби, комунисти и фашисти, като за постигане на това разделение от външни сили са били предизвиквани даже и въоръжени сблъсъци между самите българи, които пък сблъсъци са оставили кървави пропасти сред българското общество и досега.

Всеки българин знае днес, че един от най-заклетите и най-яростните врагове на майка България в миналото и сега е вероломната, коварната и неописуемо жестоката Сърбия, която продължава и в настоящо време чрез най-жесток полицейски терор да държи под тиранично и античовешко робство около 1,5 милиона българи във Вардарска Македония и в самата Сърбия. Затова сега Сърбия прави всичко възможно да отклони вниманието на българите от тежкото положение на поробените им братя в Западните покрайнини и в сръбскокоминтерновския концлагер Македония. И това се прави главно чрез сръбската слугинска, семейно-болшевишка партия “Атака”, която денонощно, чрез всички разполагаеми медии насъсква българи срещу турци, християни срещу мюсюлмани, православие срещу исляма, българи срещу цигани.

При това насъскване лъжливата партия “Атака” (маскирана като патриотична), достойна ученичка на българомразката Сърбия, не подбира средствата за внасяне на разкол сред българите. В арсенала си за раздори и противопоставяне семейната партия “Атака” включва постоянно:

– Открити фалшификации на исторически документи и събития;

– Гьобелсово повтаряне до втръсване (като развалени грамофонни плочи) на едни и същи отдавнашни събития и полуистини;

– Прикриване и нагло премълчаване на истината за истинските извършители и подбудители за известни исторически престъпления срещу българския народ;

– Отчаяно реване на чужди гробища, нагла демонстрация на познатия ни комунистически интернационализъм в посока, угодна само на враговете на България;

– Открито и нагло подиграване с каноните на Българската православна църква.

Ето няколко типични примера за това:

1. За тракийския геноцид – масовото избиване на българите през лятото на 1913 г. в Източна Тракия. Семейната команда “Атака” постоянно натрапва на българите този геноцид, но скрива подбудителството на Русия към Турция да завземе територията до Марица, а нейният вожд Сидеров във вестник “Атака” открито и най-нагло фалшифицира книгата на Л. Милетич “Разорението на тракийските българи”. И не само това! Партия “Атака” съвсем умишлено премълчава и укрива факта, че във варварските кланета над българите най- активно участват и гърците чрез маскирани въоръжени формирования (справка – горепосочената книга на проф. Милетич).

2. Относно арменския геноцид – постоянното дуднене за този наистина извършен зверски геноцид, без да се посочат първопричините, отношението на Русия и геноцидът към арменците от болшевишка Русия след 1920 г.

3. Партия “Атака”, която под път и над път постоянно се саморекламира и самопровъзгласява като най-върлия поддръжник на православието, най-просташки се подигра с Пловдивския митрополит Николай, връчвайки му фес за това, че е спазил църковните канони и не е позволил на отец Боян Саръев като църковно лице да се яви на изборите за кмет в гр. Кърджали.

Такива примери колкото щеш, и то все в посока за насъскване раздори и кавги между турци и българи, християни и мюсюлмани, и все в угода на българомразката Сърбия.

И на тези нагли и безсрамни провокации към мира и спокойствието в България нито една българска партия не се опълчи, нито една не реагира срещу действията на просръбската партия “Атака”. Даже обратно, за голяма изненада на всички, някои хора от ДПС (изглежда, тясно свързани с комунизма) активно подхранват сръбскоболшевишката семейна партия “Атака” с редица антибългарски изцепки, и то сякаш много преднамерено, целенасочено и последователно.

1. Ходжата на град Джебел демонстрира непонятно за един правоверен мюсюлманин богохулство, като отцепи от гробището с ограда гробовете на ония мюсюлмани, носещи български имена.

2. Бившият зам. областен на Пазарджик от ДПС Реджеп Моллаахмед призова на публичен митинг да се изгонят християните от Родопите.

3. Русенското ислямско училище отказа да приеме деца, които говорят български език.

4. Някои среди от ДПС съвсем умишлено, с фалшиви документи и нагло погазване на законите на България организираха унищожаване и поругаване на древно тракийско светилище и незаконно построяване на молитвен дом на връх Свобода.

5. Общинският съвет в Кърджали отхвърли предложението да се именува улица в града на прочутия Дельо войвода. А какъв по-хубав пример за братско съжителство между турци и българи от Дельо хайдутин и неговата любима – красивата туркиня Гюлсума.

6. Ахмед Доган съвсем преднамерено призова циганите от Столипиново да не плащат тока, след което някои от тях много нагло и арогантно започнаха да обиждат българите на “гяури”.

Но най-много втрещиха българския народ думите на Ахмед Доган, казани през юни 2004 г.: “Няма давност за възродителния процес!”.

Такива думи в устата на един улегнал политик, който постоянно си мери приказките, звучат злокобно и страшно. Защото тези думи реално са призив за една постоянна вражда, за постоянни раздори, разправии, недоверие, разцепление и противопоставяне. От това ли има нужда България, г-н Доган? Това ли Ви е целта като водач на мюсюлманите в България? Така ли виждате България в бъдещето – като арена на религиозни и етнически сблъсъци? Или може би случайно имате такава поръчка от Турция и господарката на “Атака” – българомразката Сърбия?

Ако това е така, то излиза, че двете партии “Атака” и ДПС, работят успоредно в една посока – в угода на Сърбия и някои заклети врагове на България. Че “Атака” е сърбокомунистическа, това вече и децата в България го знаят. Но че от ДПС има сърбокомунисти, това вече е нещо ново за българския народ. И тук задължително следва да посочим още един факт:

Партията на г-н Доган управлява България в пълен синхрон и съгласие с партията, организирала, ръководила и провела възродителния процес.

Но от тази партия – БСП (българската сръбска партия), г-н Доган не иска извинения, той карез на БСП не гони (това заради далаверата сигурно е най-практично). Но защо тогава трябва да се обвинява българският народ и да се иска този народ да носи последиците от постъпките на БКП (БСП), нейните агенти и нейните покровители относно възродителния процес? Така етнически мир не се поддържа, а се взривява! И това прекалено добре го знае заслужилия агент от Държавна сигурност Ахмед Доган (познат в службите с имената Сава, Сергей, Ангелов). Но това вече си е ачик антибългарска и подчертано антидържавна дейност. Която дейност се изяви съвсем скоро и с пресните неграмотни изцепки на някои хора от ДПС с комунистически мераци за пожизнени привилегии било за вицепрезидент по право, съдии, прокурори, полицаи и тем подобни. Няма да се изненадам, ако утре поискат и доживотни пенсии за активни борци (както деветосептемврийските палачи).

Мисля, че тук е абсолютно необходимо да припомним на г-н Доган, че съгласно Корана на Рамазан Байрама се иска и се дава прошка, която прошка винаги води до помирение и съгласие, което пък съгласие най-много радва и мюсюлмани, и християни. И бих си позволил да посъветвам г-н Доган да направи като виден политик поне една крачка към национално съгласие. При това съм сигурен, че тази крачка ще бъде одобрена не само от всички българи, но бурно ще бъде аплодирана от всички мюсюлмани, защото всеки вярващ и честен мюсюлманин в България иска мир и спокойствие, защото всеки вярващ и честен мюсюлманин уважава и зачита своите съседи независимо от верската им принадлежност.

Ако не направят г-н Доган и ДПС крачка към разбирателство, то това ще бъде окончателното доказателство, че целта им е разединение и противопоставяне на жителите на изстрадала България, същото, за каквото се бори денонощно просръбската партия “Атака”. А за такова синхронизиране на дейностите досега говорят много красноречиво следните факти и обстоятелства.

1. Ахмед Доган и Волен Сидеров са първенци по отсъствия в парламента.

2. Валентин Касабов, дал феса на митрополит Николай, си пие ракийката с турския консул (което нещо много намирисва на съгласуване на дейността на партия “Атака” с турските официални власти).

3. В името на далаверата, уж смъртните врагове ДПС и “Атака” се съюзяват и побратимяват, както го направиха в Шумен и при гласуването в парламента за унищожаването на българския език на 6 март 2008 г.

4. ДПС и сръбската партия “Атака” са двете единствени съвременни автобусни партии в българското политическо пространство – ДПС си вози избиратели от Турция, а пишман патриотите от “Атака” – статисти за митингите, защото тези лъжепатриоти вече посмъртно не могат да съберат 100 нормални българи, та си докарват с автобуси екскурзианти и съпартийци от цялата страна на площадните им конференции.

За съжаление резултатите от тези явно съгласувани действия на партия “Атака” и ДПС не закъсняха и на някои места започнаха да се явяват етнически вотове – вотове, от които България няма никаква полза, етнически вотове, които са в интерес изцяло на нашите врагове Сърбия и Гърция, а съвсем сигурно и Турция е щастлива, щом турският консул специално кани Валентин Касабов на своята маса. А днес и в бъдеще цяла България (с всичките й жители, включително всички мюсюлмани, турци и българи) има изключителна нужда само от мир, единство, разбирателство и съгласие.

Кръвта е еднаква за всички, сълзите са едни и същи за всички, независимо дали са мюсюлмани, или християни, за загубени близки и приятели всички еднакво ни боли. Това никога няма да го разберат от сръбскоболшевишката партия “Атака”, защото от тази продажна партия за власт и пари ще продадат и майка си, и цяла България, както например в Народното събрание гласуваха единодушно на 6 март 2008г. за унищожаването на българския език. Това няма да го разберат и някои закоравели болшевици от старата школа и агенти на комунистическата ДС, намърдали се на топло в ДПС. Но това следва да си го спомнят и да го знаят разумните хора в ДПС, на които мирна България е скъпа, на които са скъпи приятелите им християни, които искат в България да има сватби, кръщенки, веселби, съвместни празници и съперничество само на хората, песните, лакърдиите и в стремежа кой ще допринесе най-много за благосъстоянието и просперитета на всички чеда на майка България.

Остава да видим дали разумът ще надделее в главите на някои самозабравили се стари болшевици, комунистически агенти и сърбомани от върхушката на ДПС, или ще продължат да работят в съюз с най-лицемерната, най-антибългарската, най-лъжливата сръбскоболшевишка семейна партия “Атака”. Вторият път окончателно ще демаскира ДПС и то ще лъсне в цялата си светлина като брат близнак на партията на раздорите – “Атака”. Всички българи се надяваме, че разумът и обичта на българските турци и мюсюлмани към мира и съгласието ще надделеят и те ще изритат набързо и окончателно от своите редици всички подстрекатели на раздори, кавги, разделение и противопоставяне.

21.05.2008 г.

Никола Григоров