Статии

Сърбофилството - едно ненаказано национално предателство

Всеки истински българин знае прекрасно, че най-скъпото, най-милото за всеки нормален човек са неговото семейство - жена и деца, родители, братя и сестри, деди и прадеди и неговият уютен дом. За всеки българин е абсолютно незаменим този малък фантастично уникален свят с прекрасните древни семейни традиции и обичаи.

продължава>

 

Участниците в опита на покушение срещу българския език

В книжка № 1 от поредицата „Рушители на съвременна България” бе публикувана статия, посветена на опита за покушение срещу българския език от българското правителство и сегашните български депутати. От срещите и разговорите ми с читатели на книжката много от тях не можаха да повярват, че е възможно такова кощунство, такова долно национално предателство, извършено с такъв нечуван цинизъм, като това да се отречеш от родния си език и да гласуваш за неговото премахване като задължителен от училищата.

продължава>

 

Лудата алчност на българските депутати за пари и привилегии

Изминалата 2008 г. поднесе на българския народ няколко изключително неприятни и грозни изненади от страна на избраните от него уж български депутати.

За пореден път те доказаха с действията си, че главната и единствената им грижа са безбожните мераци за лично обогатяване. Сигурно много им е паднала на сърцето и душата позорната практика за народни пенсии на фалшивите пишман антифашисти след 9.ІХ.1944 г., която практика се лансира и сега от някои самозабравили се некадърни депутати.

продължава>

 

Защо ДПС подкрепя сърбоманската “АТАКА”

Всички познати до сега автентични исторически документи категорично показват, че българският народ в древността е бил известен като изключително организиран, много трудолюбив, невероятно боеспособен, отговорен и много, много мъдър народ. Затова съвсем не е случаен фактът, че въпреки многото исторически повратности и преживени национални трагедии, нашият народ гордо е запазил своето древно име българи, а за държавата си – името на прочутата древна Велика България. И този горд народ – българите, още в най-дълбока древност е осъзнавал и ценял изключително много единството, както сега ние си го казваме:

продължава>

 

Отговор с продължение относно антибългаризма на партия “АТАКА”

В книжка № 1 на нашата поредица изнесохме доста нелицеприятни факти за партийните „подвизи” на семейната депесарска команда “Атака”. Нормално след тази публичност предполагах, че дейците на лъжепатриотичната банда публично ще се извинят и после ще се спотаят, за да не им се разчуят, освен казаните, и някои други, определено антибългарски изцепки и издънки. Да, ама не! Вместо да си замълчи, милата и потайна сестричка на ДПС-то вдигна шумна медийна врява. И тази врява я поведе самият професор Станислав Станилов, сегашен секретар на партията.

продължава>

 
Още статии...