ЗА ГЕНОЦИДА СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И НОВИТЕ ПРОСТОТИИ НА ЛУДАТА „АТАКА“

На 9 март т. г. партия „Атака“ ошашави целия български народ с поредната си абсолютна простотия и с новия си опит за насъскване на етнически кавги у нас чрез наглото манипулиране и фалшифициране на историята и прикриване на някои факти, крайно неудобни за нейните цели и антибългарската й дейност. В Народното събрание пишман патриотите внесоха проект на решение за признаване на геноцида над българите в Османската империя от 1393 до 1913 г. Като основание за това предложение семейната банда прогласи, че по техни изчисления в този период са били унищожени почти 43% от българското население. Честно да си кажа, тези бомбастични кръчмарски изчисления веднага ми напомниха и някои други опашати исторически изцепки на вожда на скандалната команда като гръмкия му коментар в семейния вестник, че в Руско-турската война от 1877-1878 г. са загинали 200 000 руски войници, че по Ангорския договор Турция ни дължи 10 милиарда долара и че македонизмът се поддържа сега от Европейския съюз и САЩ. А наглата лъжа на г-н Сидеров за Ангорския договор, за голямо съжаление, стана хептен солена малко по-късно в устата на други пропагандатори, представящи се за противници на влизането на Турция в Европейския съюз, които разпространяваха агитационни листовки, че Турция ни дължи не 10, а цели 20 милиарда долара съгласно клаузите на Ангорския договор. И което е по-страшно и гнусно, с тази престъпна лъжа последните примамваха хората да им подкрепят подписката за провеждането на референдум и която подписка, ако се спазва логиката на правото, следва да се обяви за невалидна само по тази причина. И тук се сещам, че е крайно време да се внесат сериозни поправки в Наказателния кодекс и политици, които днес си служат с лъжи и налудничави агитации в своите пропагандни кампании, следва да бъдат подведени под съдебна отговорност и даже сурово осъдени. За да се отучат да лъжат народа, защото българският народ им плаща заплатите и им задоволява всичките прищевки, па даже и депутатските кюфтета само за да служат предано и почтено на нашата Родина.
За мое най-голямо изумление, нашите депутати се хванаха на поредната подигравка с тежкото положение и недоимъка на българите в момента. Вместо да се занимават денонощно с геноцида, на който е подложен българският народ от своите некадърни, неграмотни и продажни политици през последните 20 години, вместо да търсят денонощно изход от тежката икономическа криза, налегнала страната, вместо да работят денонощно за преодоляване на безработицата и изхранването на населението, вместо да търсят начини за подобряване на управлението на страната и да овладеят инфлацията и рекета на някои монополисти на българския пазар, вместо да се занимават с тежкото положение на над 2-та милиона българи, които все още и днес се намират под най-тежко „православно християнско“ робство и тотална денационализация в съседните страни, депутатите ни пропиляха цял ден в разтягане на локуми, луди препирни и просташки крясъци при обсъждането и гласуването на поредната глупост на „Атака” - геноцида на Турция над българското население от 1393 до 1913 г.
И тук не можем да не запитаме: А защо бре, господа атакисти, не се върнахте още малко по-рано в историята, например в лето господне 970 от раждането на Христос? Та тогава киевският княз Светослав, който дошъл с 60 000 елитна армия да ни освобождава, съвсем безцеремонно набил на колове 20 000 българи, защитавали Пловдив от неговата „братска и славянска дружба“. Това не е ли геноцид? Или пък да прочетете хрониките на Лъв Дякон за сраженията на княз Светослав при Доростол (Силистра)! Та там „освободителят“ Светослав заклал като ярета 300 знатни българи и много други пленници, включително жени, жители на Доростол, а войниците му хвърляли в река Дунав деца кърмачета заедно с петли - ей тъй, за кураж и за помощ от боговете! Кат’ сте тръгнали в древната история, карайте наред бре, господа! Че има още много избити българи в хилядолетната ни история. За Василий Българоубиеца пък да не говорим! Я му спретнете един референдум за геноцид и го внесете в парламента! Гърците ще трябва да молят Световната банка поне за 100 милиарда с лихвите, че наследниците на Самуиловите войници ще дойдат 2-3 милиона по Вашите методи на изчисления. Ами папата- и той референдума кат’ бръмбар сламка ще го отнесе за кръстоносците, дето са тръгнали да завладяват България и са предизвикали Цар Калоян да препуска чак при Одрин за да ги набие! Пък даже и компенсации може да му се поискат на папата, че на крал Балдуин и подслон сме му осигурили и сума ти пари сме потрошили да го храним и поим в царската крепостТърново, дето е бил настанен по време на гостуването! Ами за татарите, дето убили Ивайло, като нищо можем да обрулим Монголия с 20-30 милиарда обезщетения, особено като им се начислят лихвите! Ще има за заплати, за пенсии и за нови катуни на „Атака” по центъра на София. Ще си спечелите даже и пари за самолет на вожда, за да не го тормозят немските стюардеси с арийските си прищевки и германските им манджи. Даже и ще артисат и за хиляди автобуси, за да си возите хората на площадните конференции. И за хубава пиячка на Околчица ще останат със сигурност!
Тук нарочно призовах историята да ми помогне, за да лъсне идиотизмът на предложението на „Атака” и за да си припомним старата житейската максима: „Първо живите - после умрелите“. Макар че този мъдър житейски закон за лудата „Атака“ не важи, че за тях, изглежда, най-важното е да се намери начин за раздухване на етнически конфликти, да се насъскват етносите у нас едни срещу други, и то в угода на най-големите ни врагове, начело с българомразката Сърбия! Разделяй и владей! И след парламентарните дебати, при които ясно пролича кавгаджийският бяс на семейната команда, освен нейните депутати, пръкнаха се, за голямо съжаление, и други парламентаристи на техния акъл - било неграмотни или заинтригувани и мотивирани по някакъв начин, та общо 39 български депутати се събраха и дружно като опълченци подкрепиха изцепката на щурата „Атака“.

Тази нова простащина на „Атака“ ме накара да се върна назад в българската история и да анализирам геноцида срещу българския народ. Защото геноцид наистина е имало, а най-лошото е, че го има и сега, че се извършва и в момента срещу над 2 млн. българи с цел тяхната окончателна денационализация . И то най-жесток, добре обмислен, прецизно организиран, последователно провеждан и осигурен с международна гореща подкрепа от Русия, Финландия, Норвегия, Швеция, Холандия, Дания , Швейцария и Турция. Освен това толериран и премълчаван от целия свят начело с всички велики сили. Геноцид, равен с варварския геноцид срещу еврейския народ по време на Втората световна война. Но най-интересното тук е, че партия „Атака“ днес умишлено мълчи за най-големите извършители на този геноцид и особено за техните покровители, начело с православната и славянска братска Русия. За лъжепатриотите явно е най-изгодно да говорят за историята преди столетия, а не за това, което става днес, пред целия народ, да вдигат пушилка за събития, станали преди векове, а не за ставащото сега пред очите им, да плямпат за маловажни и ненужни неща, вместо да се заемат с най-важните за България дела, да крещят за умрели преди столетия хора, вместо да решават проблемите на живите българи днес, една част от които едва преживяват с мизерните си доходи, а други, поробени от диви и варварски народи, живеят днес при постоянен терор и на всичкото отгоре - брутално ги денационализират и сега в съседните ни страни.

Краткият преглед на историята казва следното:
До Руско-турската война от 1877-1878 г. българският народ е най-многобройният християнски народ, който населява Балканския полуостров от Дунав до Егея и от Охрид до Черното море, дори и съвсем близо до Цариград. Даже в Цариград има една много голяма българска колония. Българите тогава наброяват около 6 милиона, гърците - около 3 милиона, а сърбите са също около 3 милиона. Невероятно, но факт! Българският народ е бил най-многоброен, въпреки „геноцида“, според „Атака” и въпреки че е бил подложен на един друг жесток антихристиянски геноцид, за който малко се говори, а пък „Атака“ никога досега не го е споменавала. Това е многовековното гръцко духовно робство, което понякога е било дори многократно по-тежко и от турското, през което гръцките духовници извършват безброй най-различни богохулни престъпления срещу българския народ. Като се почне от обикновени измами, пладнешки грабежи, подли доноси пред турските власти и всевъзможна денационализация в посока гърцизация. Тук задължително следва да споменем и факта, че помохамеданчването на Родопите се извършва през 17-и век след наклеветяването на родопските българи пред турските власти от пловдивския гръцки владика Гаврил, че са се бунтували. А бунтуването било, защото родопските българи отказали на този алчен и престъпен калугерин да му плащат два пъти църковни данъци. (За престъпленията на гръцкото духовенство много добре разказва Неофит Бозвели, особено с описанието на деребейщината на ненаситните гръцките владици.).
Кланетата по време на Априлското въстание са само прелюдия към истинския геноцид, който се стоварва върху българския народ. За наше най-голямо съжаление, Санстефанският договор слага началото на разпокъсването на българското землище, на разделянето на българския народ в различни държави и започването на най-големия, най-последователния и най-жестокия геноцид над българите, който геноцид, без да спира, продължава и до наши дни.
1. Съгласно Санстефанския договор Русия подарява Северна Добруджа на Румъния, която веднага започва да денационализира българите там и насила да ги прави румънци с всички методи и средства. Закриват се българските училища, читалища и църкви, които са действали съвсем свободно по време на турското робство, т.е. православните румънци се оказали много по-жестоки поробители и от османските турци.
2. Съгласно Санстефанския договор, при подписването на който, припомняме, че не била допусната българска делегация, областта Българска Морава с център Ниш е подарена от Русия на православна Сърбия, която също като румънците веднага започва да провежда тотална насилствена сърбизация на българите, т.е. да извършва жесток геноцид над поробения български народ.
3. Следващата стъпка на провеждане на геноцида срещу българите е бруталната и жестока гръцка и сръбска пропаганда в останалата под турско робство Македония, където сръбски и гръцки чети с огън и жупел, с коварства и измами и с долнопробни доноси правят от българите гърци и сърби, за да им се даде повод по-късно за претенции за тамошните земи. И тук даже много често се стига до обединяване на гърци, сърби и турци за ограбването и унищожаването на българското население. За тази пропаганда, отново най-ревностно подкрепяна от руските държавници, е писано много, даже се знаят и многобройните варварски „православни“ подвизи и на гръцкия „християнски” владика Германос Каравангелис.
Но най-големият, най жестокият, с най-фатални последици за целостта и развитието на българския народ е геноцидът, започнал в началото на Балканската война и достигнал своя апогей по времето на Междусъюзническата война и веднага след нея. Геноцидът, който е оставил трайни следи върху развитието на българския народ и до днес.
1. През лятото на 1913 г. Турция провежда едно от най-варварските етнически прочиствания на Източна Тракия, където с огън, меч и куршуми са изтребени всички българи, които не са успели да избягат. Тук по-неизвестното е, че в това масово изтребление участват и гръцки формирования, което участие г-н Сидеров се опита преди време да прикрие чрез груба и нагла фалшификация на книгата на проф. Милетич - „Разорението на тракийските българи“. Трагичното тук е, че за това жестоко изтребление турските разбойници и убийци са поощрени и вдъхновени от руските дипломати, които им казали да не се стряскат от Лондонския мирен договор, смело да минат линията Мидия - Енос, но „да не минават Марица“. Сиреч, да вземат всички земи до река Марица.
2. Гърците не остават по-назад от турците в кланетата на мирните българи с цел етническо прочистване на завладените територии. Достатъчно е да споменем изгарянето и изтриването от земята на китния, изцяло български град Кукуш, изгорените и унищожени Енидже Вардар, Струмица и кланетата над останалите българи във всички градове и села, през които минават „православните християни“ - гърците. Самите гръцки войници пишат в писмата до своите близки как са клали българите, как са избивали пленниците, как са убивали наред жени, деца и старци, как са изгаряли селата, как артилерията е стреляла по бежанските колони и как са вадели очите на българите, сякаш да напомнят за зверствата на Василий Втори Българоубиец. А тези престъпления се поощряват от гръцките власти с плакати, на които гръцки евзон прегризва гърлото на български войник, а друг пък вади очите на паднал български боец. И още нещо. Където не можели пряко да участват в кланетата, гърците винаги са подтиквали и подпомагали турците в избиването и ограбването на мирното българско население. Типичен пример за това са действията на гърците по времето на „Гюмурджинската автономия“ през есента на 1913 г., когато всячески са помагали на турците в ограбването и изтребването на българското население. Или навсякъде - повсеместен геноцид срещу българите, какъвто само най-дивите племена в историята са вършели.
3. Сърбия, поради наивността, глупостта и продажността на цар Фердинанд и някои тогавашни политици русофили, завзела Вардарска Македония още по време на Балканската война и не останала по-назад в зверствата над мирното българско население. Посръбчването започнало веднага. От това време е прочутият шамар, с който сръбският престолонаследник Александър Караджарджевич „дарява“ малкото момиченце Васка Зойчева, защото му казала, че е българка. В сръбската част на Македония са установени още по-жесток терор и гонения на поробените българи. Както и в гръцката част на окупираните български земи, и тук са затворени всички български училища, читалища, църкви и манастири. Българските учители и свещеници са избити, прогонени или хвърлени в затвора. Терор, кръв, побоища, сълзи, отчаяни вопли заливат българите в Македония. Сякаш адът се е преместил във всяко българско селце и българска къща. Сякаш диви зверове в човешки облик са се пръкнали от незнайно къде и са се втурнали да изтребват българското население, на което единствената вина била, че са БЪЛГАРИ. Геноцид, който няма равен в съвременната история, геноцид, който е извършен от „православни християни“ и „славяни“ и за които всеотдайно е гарантирал лично руският император Николай Втори. Повече подробности за сръбските зверства по това време можете да намерите в нашата книга от поредицата „Сите българи заедно” - „Македонски мартиролог“.
Но този геноцид вождът Сидеров и компания не го забелязват. Сигурно защото това изтребление на всичко българско се е извършвало от „православни християни”, които са се ползвали с подкрепата на руската дипломация от онова време, която прекрасно е осведомена за антибългарския съюз между Гърция и Сърбия от 19 май 1913 г., в който съюз е уточнено разграбването на българските земи и териториалното съприкосновение на границите между Сърбия и Гърция. Тук препоръчваме на всички депутати, подкрепили идиотската идея на „Атака“, да прочетат „Карнегиевата анкета“, която поради избухването на Първата световна война остава непозната и без полагащото й се разгласяване по целия свят.
4. Румъния, естествено, не остава по-назад в това разбойническо ограбване и унищожение на българския народ. Още повече че тя, подпомогната от Русия, е изиграла решаваща роля в разгрома на България през 1913 г. Само припомняме, че Русия даде понтонните мостове на румънската армия да мине Дунава, а руският довереник и български национален предател ген. Радко Димитриев заповядал точно преди започването на румънския десант българската дунавска флотилия да се самопотопи, т.е. да не пречи на румънците да минават Дунава. Не случайно и руският император Николай Втори през 1914 г. отишъл в Румъния и наградил полка, който пръв е влязъл в България. Та Румъния си взела наградата за коварния удар в гръб на България, заграбила Южна Добруджа и съвсем като другите поробители веднага започнала денационализацията на българите там с типичен влашки терор, варварски жестокости и много „православни” затвори.
И този нечуван, добре организиран и съгласуван геноцид от Сърбия, Гърция и Румъния над поробените българи след кратко прекъсване по време на Първата световна война , продължил с всичкия си варваризъм и след Ньойския погром. Геноцид , чиято главна цел е била българите да изчезнат - да бъдат избити, изклани, прогонени, ограбени, а останалите - денационализирани - гърцизирани, сърбизирани и порумънчени. САМО ЗАЩОТО СА БЪЛГАРИ! Защото такъв е бил и е меракът на варварските ни съседи и на вечната им покровителка - Русия. Тази Русия, която всички българи боготворяха и обичаха повече от себе си, повече от своята родина, на която Русия вярваха и даже когато умираха. Разбира се, както сме го казвали и друг път, става въпрос за руските императори, руските държавници и чиновници, които се отнасяха дори и към собствения си народ като с животни и го ограбваха и избиваха без никакво угризение на съвестта. Тази руска върхушка, която отдавна работи по всички направления срещу България, която даже и сега съдейства за пълното унищожение на българския народ на Балканския полуостров.
Но и това смазване на българския народ явно не е било достатъчно за враговете на България. Съветска Русия в началото на 40-те години реши, че българският народ е все още голям и все още представлява някаква заплаха за нейните любимци на Балканите, особено за българомразката Сърбия. Затова към българския народ със съдействието на Коминтерна беше направен нов безцеремонен опит за разчленяване чрез клониране на още няколко нации! Разделяй и владей, особено народ, който ти вярва, който те обожава, и когато ти се довери, прави си с него каквото поискаш - тогава той е най-послушен. Създадени бяха в съветските лаборатории македонска, тракийска и добруджанска нация, от които с помощта на Сърбия македонската нация получи най-дълъг живот. И чрез тази сръбско-руска лъжа започна геноцидът над българите във Вардарска Македония, започна денационализацията само на българите там. И тази денационализация бе извършена с жестокото избиване на над 30 000 българи и варварски мъчения на над 200 000 българи в сръбските „християнски, православни и славянски“ затвори. Парижкият договор от 1947 г. само препотвърди жестоките клаузи на Ньойския диктат. За да продължи и до днес в Румъния, Сърбия, БЮРМакедония и Гърция жестокият варварски „православен“ „християнски“ геноцид само срещу българите на Балканите.
Но няма да бъдем изчерпателни, ако не споменем геноцида срещу българският народ у нас след 9 – ти септември 1944 г. Не бива да забравяме варварските кланета, на които бяха подложени българите от побеснелите комунисти, земеделци и цялата отечествено-фронтовска паплач. Нека накратко да припомним какво се е случило: “Когато Димитров се върна в България през 1944 г., той позволи на царицата и нейният син, наследник на престола, да напуснат страната и да изнесат семейните си ценности. Като знаеше, че монархическите кръгове в емиграция са сериозна заплаха, Димитров реши да унищожи цялата политическа опозиция вътре в страната. Основните фигури от бившия парламент и царското правителство на България бяха подложени на репресии и ликвидиране. В резултат на тази акция Димитров стана единственият комунистически ръководител в Източна Европа, който нямаше сред емиграцията организирана опозиция, реално претендираща за властта. Генерал Иван Винаров, един от ръководителите на разузнаването в България, работил под мое ръководство в Четвърто управление по време на войната, по- късно, когато се срещнахме през 70-те години в Москва ми каза: “Ние използвахме Вашия опит и унищожихме всички дисиденти, преди те да успеят да избягат на запад“./ П. Судоплатов, Кремъл и Лубянка. Спецоперации /1930-1950/с.288-289/. При тези варварски кланета са избити над 30000 българи - цветът на образованите, можещите и знаещите. Дори турските вестници по онова време отбелязват трагичния факт, че Народният съд е избил за няколка месеца повече българи, отколкото османската империя за цели 500 години турско робство. Избита е цялата българска интелигенция, българският народ е оставен без водачи, за да бъде тъпкан, манипулиран и ограбван без съпротива. Още повече българи пък са натъпкани за превъзпитание в комунистическите затвори и лагери. Тук за сравнение ще посочим, че по време на Илинденско-преображенското и Априлското въстание са избити много по-малко българи, отколкото са избили комунистите само за няколко месеца. Но и за този геноцид, семейната банда „Атака“ също мълчи. Сигурно защото тя бе на едно от първите места от всички партии по броя на агентите в нея.
И сега равносметката е следната:
В съседните ни страни - Румъния, Сърбия, БЮРМакедония и Гърция, има над 2 милиона българи, които ежедневно са подложени на варварска денационализация в противоречие с всички международни закони, договори и конвенции. Те нямат право да се наричат българи, те и днес нямат право на собствени училища, на собствена църква, на собствени медии, даже ползването на родния език и български книги влече „затвор, позор и страдания, невиждани при предишните тирани“. И отново с одобрението и подкрепата на Русия, която нито веднъж не защити елементарните човешки права на българския народ и чиято подкрепа за българомразката Сърбия даже се изроди в цинизъм с гласуването в Съвета на Европа. Там Русия гласува в пълно несъответствие с истинската руска наука да бъде регистрирана у нас в противоречие с българските закони, сръбската терористична партия ОМО „Илинден“, която партия базира своята дейност и съществуване на унищожението на българите от Пиринския край. Сиреч прехвърляне на геноцида над българите от БЮРМакедония и над тези българи от Югозападна България.
И за тези два милиона живи поробени българи в съседните страни днес партия „Атака” мълчи. Мълчи за жестокия геноцид над тях, мълчи за тяхната брутална денационализация. Мълчи, сигурно за да не разсърди поробителите и техните закрилници и покровители. Но за сметка на това, тази най-вредна за България псевдопатриотична партия реве сега като магаре за умрелите преди пет столетия, фалшифицира дори проф. Милетич, реве над свободно измислени цифри, реве за обезщетения, плод на болни фантазии и недомислици! Реве за чуждоугодни простотии и глупости, а нехае за мизерстващите у нас и поробени живи българи днес в съседните страни, което пък ясно говори за следното:
1. Че „Атака” е сръбско зависима партия и че сега отново иска да отклони вниманието на българската общественост от жестокия геноцид, който се извършва от Сърбия над поробените около 1,5 млн. българи в самата Сърбия и нейната колония - БЮРМакедония, където се фалшифицира и унищожава всичко, що носи българско име.
2. Че „Атака” иска да отклони вниманието на българите от тежкото икономическо положение, от тежката икономическа криза, от рухването на родната икономика, от фалирането на хиляди фирми, от съсипването на родното образование, здравеопазване, пенсионна система, за които и тя има много сериозен принос, и да го насочи към патриотарски плямпания, от които няма никаква реална полза за българския народ в нито едно направление.
3. Че „Атака” иска да раздели и противопостави християни и мюсюлмани в България, да предизвика етнически вражди, които, както през миналото, така и сега обслужват само нашите най-върли врагове и особено българомразката Сърбия.
4. Че „Атака” иска да засили позициите на ДПС в предстоящите избори ,чрез озлобяване и обединяване на всички турци и мюсюлмани, което пък рязко ще подобри възможностите на ДПС на местните и на президентските избори.
5. Че „Атака” е започнала предизборната си кампания и разчита да събуди антитурски настроения, от които настроения тя да изпъкне в очите на отчаяните българи като патриотична, па белким оцелее на предстоящите избори.
6. Че не е било случайно единодушното престъпно гласуване срещу българския език на сръбската банда „Атака“ на 6 март 2008 г., което гласуване съгласно запознати е било по идея на ДПС. И за това гласуване нито веднъж г-н Сидеров не даде някакво обяснение. Защо ли?
7. Че не случайно г-н Сидеров е фалшифицирал книгата на проф. Милетич „Разорението на тракийските българи“. Сигурно много му се е искало ,да прикрие участието на „православни гърци християни“ в кланетата на мирни българи и особено в убийството на българския свещеник.
8. Че не случайно г-н Сидеров излъга наследниците на тракийските бежанци, че Турция ни дължи по Ангорския договор 10 милиарда долара. Давайки някаква надежда на много тракийци,сигурно се е надявал да ги излъже да гласуват още веднъж за семейната банда „Атака“.
9. Че явно на г-н Сидеров и на лудата банда „Атака“ не им харесва да има мир в България и търсят начин да го взривят, за да се пролее българска кръв, да се изкопае нова кървава разделителна бразда между децата на България, за да дойдат после някои лъжеприятели и лъжепокровители да ни „спасяват“. А кървавите бразди са много дълголетни, те и до днес разделят народа ни (нека си спомним само раните в душите и сърцата на хиляди българи, нанесени от пролятата кръв след Септемврийския метеж от 1923 г. и събитията около атентата в църквата „Света Неделя”, от унищожаването на българските революционни организации след сърбоманския преврат от 19 май 1934 г. и от масовите избивания след 9-ти сптември 1944 г.).
А всичко тава показва, че цялата тази разпалваща ненавист и вражди дейност на сръбската семейната банда е в крещящо противоречие с БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ, които интереси добре са ги разбрали всички наши възрожденци, революционери, бележити държавници и радетели за силна и обединена България. Не случайно надписът на Народното събрание е „СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА“. Не случайно Апостолът на свободата се бори, за да има закони, ЕДНАКВИ ЗА ВСИЧКИ. Не случайно и всички водачи на легендарната ВМРО се борят за равни права на всички живеещи в Македония. Не случайно много угнетени и заплашени от смърт бегълци са намирали радушен прием и сигурност в България. Но точно това плаши нашите врагове - нашето единство, защото, ако бъдем единни, никой не може да ни победи. Точно мирът у нас плаши нашите врагове, особено Сърбия, защото, има ли мир, България ще може да излекува раните, нанесени й от некадърни и продажни политици през последните 20 години, включително и от лудата партия „Атака” и ще тръгне да защитава човешките права поробените си сънародници в съседните страни.Така както го правят например Унгария, Хърватия, па даже и малката Албания.
Сигурно затова фактите навеждат на мисълта, че някой е инструктирал и мотивирал разкапващата се банда „Атака” да започне с луди крясъци и просташки плямпания новия напън за унищожаване на националното единство и разрушаване на етническия мир, за взривяване на прочутата вековна българска етническа толерантност в угода на най-големите ни исторически врагове начело с българомразката Сърбия.
Ще го допуснем ли? Но да помолим Господ да запази здравия разум на българския народ от всички вероизповедания и етноси да не се връзват на новите идиотизми на ибрикчийската „Атака“!

Никола Григоров